Kennismakingsworkshop ACT en/of voedingspsychologie

Locatie:
Datum(s): 21 februari 2019 van 13u00 tot 17u00

In de kennismakingsworkshop ACT en/of voedingspsychologie maak je kort kennis met deze therapeutische modellen en stromingen binnen de psychologie. Je kan kiezen voor één van de twee therapeutische modellen of voor beiden te volgen. Na afloop van de workshops ben je welkom voor de Nieuwjaarsreceptie van de ACT Academie met heerlijke voedingspsychologisch verantwoorde snacks.

Wil je eerst meer weten over ACT, lees dan de pagina Wat is ACT?

Wil je eerst meer weten over voedingspsychologie, lees dan de pagina Wat is voedingspsychologie?

Voor wie?

De workshop richt zich tot hulpverleners en andere geïnteresseerden die willen kennismaken met Acceptance & Commitment Therapy en/of voedingspsychologie. Dit kunnen professionelen uit de gezondheidszorg (eerste, tweede of derde lijn) zijn, maar ook personen met een andere achtergrond kunnen deelnemen. Er is geen vereiste voorkennis.

Inhoud

Je krijgt een beeld van wat je kan verwachten in de opleidingen ACT en/of voedingspsychologie. Je maakt kennis met een paar van onze vaste trainers, ons centrum en onze manier van werken. We geven zowel een beknopte theoretische kadering van deze modellen als een ervaringsgerichte kennismaking.

Programma:
13:00 – 15:15 : kennismaking met ACT
15:15 – 15:30 pauze
15:30 – 17:00 : kennismaking met voedingspsychologie

De workshop eindigt met een vrijblijvende gezonde, lekkere snack, en aansluitend een nieuwjaarsreceptie.

Prijzen

Je kan je apart inschrijven voor het eerste deel (ACT en mindfulness) voor 60 euro, voor voedingspsychologie voor 50 euro, of voor de hele middag voor 100 euro. Let op: je kan enkel de KMO-portefeuille gebruiken voor opleidingen die 100 euro of meer kosten (= beperking vanuit de KMO-portefeuille zelf).

Locatie

De Stal
Laarstraat 24
2520 Ranst
meer info en plannetje »

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie