Gratis materiaal

Posters

ACT Academie heeft enkele posters ontworpen van de meest gebruikte metaforen binnen ACT: de emotiesomweg en de hexaflex met accolades en de hexaflex zonder accolades. De posters zijn beschikbaar in verschillende afmetingen.

Emotiesomweg

Deze poster laat de emotiesomweg zien, een metafoor welke ACT goed samenvat. Klik hier voor de uitleg.

(klik voor een vergroting)

afmetingen:

500 x 700 mm (B2)
700 x 1000 mm (B1)

Hexaflex

Deze poster laat de zes kernvaardigheden zien waaraan we binnen ACT werken om psychologische flexibiliteit te verhogen.

(klik voor een vergroting)

afmetingen:

500 x 700 mm (B2)
700 x 1000 mm (B1)

Je kan deze posters en ander materiaal gratis bestellen via onderstaand formulier.

Bestelformulier

Al het materiaal (posters, flyers, visitekaartjes…) is gratis. We vragen je enkel de verzendkosten te betalen (6 euro per verzending in België, voor andere landen hangt dat af van het exacte adres).

Gratis materiaal formulier

Bestelling

b.v. visitekaartjes, folders...

Waar mogen we het naar versturen?

dit hebben we nodig voor de regeling van de verzendkosten

Betalend materiaal: vingervallen

Wil je aan je cliënten creatieve hopeloosheid graag demonstreren via een krachtige experiëntiële oefening? Dan is de Chinese vingerval een ideale metafoor. Met de vingerval wordt het effect van het vechten tegen onaangename gedachten, gevoelens en lichaamsgewaarwordingen (kortom, monsters!) geïllustreerd.

Hoe gaat het in zijn werk? De bedoeling is dat beide vingers in de uiteinden van de smalle cilinder worden geduwd. Vervolgens wordt er als normale reactie aan getrokken om ze er weer uit te krijgen. Daardoor gaat het gevlochten riet steeds strakker zitten, wordt de diameter van de vingerval steeds kleiner en komen de vingers vast te zitten.

We hebben allemaal de neiging van onze vingers eruit te trekken, maar hoe harder je trekt, hoe vaster je komt te zitten. Echter, wat als je nu eens iets zou doen dat tegen je intuïtie indruist, zoals je vingers nog verder erin duwen? Als je dit doet merk je dat je meer ruimte krijgt en zo raak je er op den duur uit.

Deze vingerval dient als metafoor om te laten zien dat iets doen dat tegen de intuïtie indruist een betere oplossing kan zijn dan het volharden in oude strategieën die in het verleden niets oplosten. Door te vechten gaat de val alleen maar strakker zitten. Meegaan in het lijden zorgt ervoor dat het uiteindelijk kan verminderen en je je er niet meer door laat controleren.

Je kan deze Chinese vingervallen bij ons aankopen aan de volgende prijzen:

  • 1 vingerval: 1 euro (+ 1 euro verzendkosten)
  • 10 + 2 gratis vingervallen: 10 euro (+ 2 euro verzendkosten)
  • 20 + 5 gratis vingervallen: 20 euro (+ 2 euro verzendkosten)
  • 50 + 20 gratis vingervallen: 50 euro (+ 4 euro verzendkosten)
  • 100 + 50 gratis vingervallen: 100 euro (+ 7 euro verzendkosten)

Wil je graag van deze vingervallen bestellen? Stuur dan even een e-mail naar administratie@act-academie.be en we sturen ze naar je op!

 

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 37B
2520 Ranst
0468 34 54 92
info@act-academie.be