Opleiding mindfulness voor hulpverleners (3 dagen)

Datum(s): 26 feb, 27 mrt en 25 apr 2018, van 10u00 tot 17u00

Binnen ACT is mindfulness een onmisbare vaardigheid om te leren. Het stelt je in staat om aanwezig te zijn in het hier en nu op een niet-oordelende wijze, en is daarom een voorwaarde om aan de slag te gaan met de zes kernprocessen van ACT.

Voor wie?

Deze workshop richt zich op hulpverleners en andere geïnteresseerden die mindfulness willen toepassen in hun werk met cliënten.

Doelstelling

Tijdens deze 3-daagse workshop doorloop je als hulpverlener zelf een mindfulness training. Dit met als doel om je te laten ervaren wat mindfulness kan betekenen in je eigen leven, en dus ook in dat van je cliënten. Je krijgt hierbij huiswerkopdrachten, oefeningen en concrete tips. Na deze drie dagen wandel je buiten met een leidraad en een concept om zelf aan de slag te gaan in je eigen praktijk.

Tijdinvestering

De workshop bestaat uit drie cursusdagen. Tussendoor krijg je huiswerkopdrachten.

Wanneer

Deze opleiding zal doorgaan in het schooljaar 2018-2019. Je kan op de hoogte gehouden worden van de planning door je in te schrijven voor de nieuwsbrief (op de homepage onderaan) of je kan je opgeven als deelnemer via info@act-academie.be

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie