3 daagse RFT (Relational Frame Theory) met supervisie

Datum(s): 21 apr, 5 mei en 19 mei 2017, van 10u00 tot 17u00

Deze module maakt deel uit van de 10-daagse vervolgopleiding, maar kan perfect apart gevolgd worden.

Volg deze module als je

  • meer wil kunnen dan autorijden bij mooi weer op goed onderhouden wegen, maar ook veilig wil kunnen rijden wanneer het ijzelt, zelf je auto repareren wanneer je stilvalt ‘s nachts op een verlaten zandweggetje (en je gsm-batterij plat is) of graag de racebaan opgaat
  • werkt in de psychiatrie, met moeilijke of chronische casussen, doelgroepen als persoonlijkheidsproblematieken, ASS, NAH, enz.
  • beter wil begrijpen wat je preciès doet met ACT en waarom je dat zo doet

Tijdens deze 3-daagse zal Joris Corthouts uitgebreid stilstaan bij wat Relational Frame Theory (RFT) is en wat deze theorie onderzoekt aan de hand van voorbeelden uit het alledaags leven en de therapieruimte. Dit doet hij in begrijpelijk Nederlands en op basis van de laatste nieuwe inzichten van Hayes, Torneke, Barnes-Holmes, Villatte,… We staan stil bij het gebruik (en mogelijke valkuilen) van metaforen en bekijken ACT-onderdelen door een RFT-bril met een regel-geleid montuur. Dag 3 van deze module is een dag waar casuïstiek zal worden behandeld. Neem je vragen en eigen casussen mee.

Voor wie?

Deze opleiding is gericht op hulpverleners die de 6-daagse basisopleiding hebben gevolgd of een vergelijkbare ACT ervaring hebben.

Data

21 apr, 5 mei en 19 mei 2017, van 10u00 tot 17u00

Locatie

JOC Mortsel
Lusthovenlaan 10
2640 Mortsel
meer info en plannetje »

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie