profielfoto

Saartje De Cock

klinisch psycholoog, psychodiagnosticus en gedragstherapeut

Ik ben psycholoog (2009), psychodiagnosticus (2012) en gedragstherapeut (2015, allen Universiteit Gent). Ik leerde ACT kennen in 2011 toen ik de basisopleiding bij de ACT Academie bij Sara volgde. Deze opleiding maakte mij onmiddellijk enthousiast om zelf aan de slag te gaan.

In 2011 startte ik een groep ACT bij verslaving (alcohol en medicatie) in het psychiatrisch ziekenhuis Sint Franciscus in Zottegem. Sinds 2014 werk ik ook met ACT in een privépraktijk te Zottegem (www.krachtpunt.be) voor angst, dwang, depressie en burn-out. Deze rijke ervaring zorgde ervoor dat ik echt gebeten werd door ACT. Ik verdiepte me in literatuur en volgde een workshop rond RFT (theoretische achtergrond voor ACT). Het stimuleerde me ook om de tweedaagse rond de therapeutische relatie bij de ACT Academie te volgen. Deze ervaring raakte mijn persoonlijk leven en zorgde ervoor dat ik veel milder werd voor mezelf. Dit liet me toe als therapeut nog ervaringsgerichter te werken en nog meer mindfulness in de sessies te implementeren.

Momenteel ben ik privé werkzaam in het Therapiehuis te Sint-Denijs-Westrem (www.therapiehuissdw.be) en geef ik voor ACT Academie de groepscursussen voor particulieren in Merelbeke, Sint-Denijs-Westrem en Ninove.

« terug naar team overzicht

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie