profielfoto

Dr. Roy Thewissen

klinisch en experimenteel psycholoog, erkend gedragstherapeut

Ik ben klinisch en experimenteel psycholoog en erkend gedragstherapeut (VGCt). Ik ben werkzaam bij de afdeling Pijn bij Adelante (Hoensbroek, NL) waar ik, binnen de multidisciplinaire groepsbehandeling, het ACT-model heb geïntroduceerd en mede vormgegeven. Als freelancer (www.in-cont-act.com) geef ik opleiding, supervisie, (leer)therapie en workshops in ACT, RFT en klinische gedragsanalyse, in België en Nederland. 

Ik heb zelf reumatische klachten sedert mijn 27e levensjaar (Psoriasis Artritis, Bechterew). Vele jaren heb ik zelf geleefd met chronische pijn en ben ik in vele valkuilen gestapt vooraleer ik een weg had gevonden waar ik samen met mijn pijn kon leven. Ook angst, paniek en burn-out ben ik onderweg tegengekomen.

Toen ik mijn strijd uiteindelijk staakte, was er meer ruimte om echt stil te staan bij het compleet vastzitten in mijn leven en het proces aan te gaan van het meer te investeren in wie ik werkelijk wilde zijn.

« terug naar team overzicht

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie