profielfoto

Pascale Roelandts

klinisch psycholoog

Ik ben klinisch psycholoog (VUB 2009) en Master in NLP (Arcturus 2015).  In mijn begeleidingen gebruik ik inzichten uit opleidingen als: Kindertalentenfluisteraar (2017), Kinder- en jongerencoach (2016), Heartfulness (2016), Burn-out Coach (2015), Mindfulness (2013) en Geweldloze communicatie (2011).

Ik werk als psycholoog in een groepspraktijk, waar ik individuele begeleidingen aan kinderen, jongeren en volwassenen geef. Sinds 10 jaar begeleid ik ook kinderen en jongeren met leerproblemen en leerstoornissen naar meer zelfzekerheid en veerkracht.

Binnen ACT Academie geef ik individuele therapie en ben ik trainer voor de groepscursus ACT voor particulieren en de cursussen rond voedingspsychologie & ACT.

Voor mezelf en mijn cliënten word ik gedreven door positieve psychologie, zelfacceptatie en waardengericht handelen en denken. We focussen samen op je aanwezige talenten (en niet enkel op wat er minder goed gaat), op aanvaarding van jezelf en op gedrag dat past bij je eigen normen en waarden, zodat je echte authentieke zelf kan stralen!!

Ik kijk er naar uit om jou daarbij te mogen helpen!

« terug naar team overzicht

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie