profielfoto

Marco Kellens

klinisch psycholoog, specialisatie ACT, opleiding cliëntgerichte therapie

Ik ben in 1997 afgestudeerd als klinisch psycholoog aan de KU Leuven. De jaren daarna heb ik gewerkt in een universitair ziekenhuis in Leuven evenals in enkele CGG’s en heb ik ook een eigen praktijk gehad in Vilvoorde. Verder heb ik een achtergrond in Client-Centered Therapy.

Binnen de ACT Academie geef ik individuele therapie, ben ik trainer bij groepscursussen voor particulieren en de opleidingen voor hulpverleners. Ik begeleid onder meer hulpverleners in hun persoonlijk ACT-proces tijdens de ACT-basisopleidingen en ik ben trainer van de 4-daagse opleiding ACT-protocol.

Wat mij zo aanspreekt in ACT is dat ik mensen vlugger kan helpen stilstaan bij wat hen drijft tot het nemen, of vermijden, van sommige keuze’s. Zo kunnen we samen vlugger zoeken naar wat ze wel willen, welke waarden ze terug meer willen opnemen, en waarbij ze ook bereid zijn om de noodzakelijke inspanningen op te nemen. En met o.a. meditatie- en relaxatieoefeningen creëren we de ruimte om deze inspanningen draaglijk en verteerbaar te maken.

maak een afspraak

« terug naar team overzicht

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie