profielfoto

Ellen Plasschaert

Psycholoog, systeemtherapeut, neuropsycholoog

Hallo, ik ben Ellen. Ik ben klinisch (neuro)psychologe en systeemtherapeute van opleiding en ben ondertussen iets meer dan 10 jaar aan het werk.


Ik werkte lange tijd zowel klinisch als wetenschappelijk voor UZ Leuven, maar sinds dit jaar werk ik full-time in mijn eigen groepspraktijk voor therapie en coaching in Vilvoorde.


Binnen de ACT Academie ben ik trainer bij de groepscursussen voor particulieren alsook bij de opleidingen voor hulpverleners.


Ik leerde ACT kennen in 2013 tijdens de basiscursus van Sara én ik heb het sindsdien nooit meer losgelaten .


ACT verandert je écht als mens. Het heeft zo’n sterkte basisprincipes. Ik durf eerlijk te zeggen dat ik ondertussen heel wat waardenwerk verricht heb sinds de kennismaking en dat ik dit ook actief uitdraag naar anderen, zowel in mijn privé als professioneel. ACT heeft me geholpen om te erkennen wat ik echt belangrijk vond/vind en om uiteindelijk (professionele) keuzes te maken, zodat deze in balans waren/zijn met mijn gezin.  Door dit dagdagelijks mee te nemen, kan ik ook flexibeler omgaan met obstakels in mijn leven alsook milder zijn voor mezelf en anderen.

« terug naar team overzicht

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie