profielfoto

Ellen Excelmans

klinisch psycholoog, gedragstherapeut

Ellen Excelmans is klinisch psycholoog en gedragstherapeut van opleiding. Ze heeft 20 jaar ervaring in het werken met cliënten met diverse psychische klachten en problemen; dit zowel in een ambulante als in een residentiële context. Ze is erkend supervisor van de VVKP en de VVGT en combineert haar klinisch werk met Learn2ACT wat staat voor blended Acceptance and Commitment Training: het mixen van ACT met online tools.

ACT leerde ze kennen in 2005 toen Steve Hayes een introductieworkshop gaf in België. Sindsdien volgt ze regelmatig workshops bij (internationaal) erkende ACT-trainers en pikt ze elk jaar het wereldcongres mee. Daar kwam ze in contact met andere derde generatie gedragstherapieën zoals DGT, FAP en CFT. Haar consultant, Robyn Walser, is haar grote voorbeeld: een warme, empathische persoonlijkheid die tegelijkertijd ook zeer confronterend kan zijn.

« terug naar team overzicht

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie