profielfoto

Elke Bussels

klinisch psycholoog

Ik studeerde in 2007 af als neuropsycholoog en had altijd al een fascinatie voor alles wat met hersenen en gedrag te maken had. Autisme was al tijdens mijn opleiding één van mijn bijzondere interessepunten. En toen werd ik gebeten door het ACT-virus, terwijl ik bezig was met mijn opleiding tot auti-coach. Natuurlijk werd mijn nieuwsgierigheid geprikkeld hoe ik deze twee zou kunnen verbinden. Ondertussen werk ik dagelijks met ACT bij mensen met ASS en word ik regelmatig gevraagd voor workshops in binnen- en buitenland.

Voor mij betekende het leren kennen van ACT het begin van een aantal belangrijke veranderingen in mijn leven, omdat ik meer durfde stilstaan bij hoe hard ik volhardde in dingen die eigenlijk niet werkten voor mij. Ik durfde meer nadenken over wat ik wilde en tot op heden helpt ACT me bij het nemen van moeilijke beslissingen.

Naast mijn passie voor ACT en psychologie, ben ik gepassioneerd door reizen en dans. Ik geef sinds 3 jaar zelf danslessen en heb het geluk deze passie te mogen delen met mijn vriend. Ik zie mezelf graag als een coach in het vinden van connectie met elkaar, omdat dat volgens mij een van de meest waardevolle dingen in het leven is.

« terug naar team overzicht

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie