profielfoto

Annelies Van der Vennet

klinisch psychologe, integratieve therapeute, mindfulness en yoga trainer

Ik startte 20 jaar geleden als klinisch psychologe bij het rode kruis en centrum voor crisispsychologie met opvang van trauma slachtoffers. Voordien werkte ik reeds als vrijwilliger bij slachtofferhulp. Posttraumatische stress, angst, paniek, depressie waren voor mij ook toen al `bekenden` in het veld waar ik me verder in wilde verdiepen. Een aantal jaar later startte ik als psychologe in een grootstedelijk hospitaal en als therapeute in een internationale praktijk. Tegelijkertijd sportte ik heel intensief, gaf groepslessen en trainingen en was actief in verschillende verenigingen… tot ik volledig uitgeput raakte, mijn leven volledig overhoop lag en ik er bovenop nog een ernstig ongeluk kreeg.

Dit was voor mij een keerpunt waarin ik besefte dat ik `iets` anders nodig had om uit dat donkere hol te kruipen. Dat `iets` werd mindfulness gevolgd door yoga, ACT en naturopathie.

Ik ging vanuit mijn eigen traject, opleiding en ervaring ACT integreren in mijn werk als therapeute en was ook een tijdje actief als ACT trainer. Momenteel werk ik als ACT therapeute online en in een internationale praktijk en geef ik yin yoga en mindfulyoga trainingen en retreats.

maak een afspraak

« terug naar team overzicht

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie