Meer impACT met creatieve technieken – voor particulieren

Datum(s): 6 juni 2018 van 19u00 tot 21u00

In deze workshop leren we via ervaringsgerichte oefeningen nieuwe technieken kennen die je helpen in contact te komen met wat voor jou belangrijk is en hoe je kan omgaan met moeilijke gedachten en gevoelens die je storen bij het nastreven van je waarden. Tijdens het creatieve proces raken we diepere lagen van onszelf waar we met woorden niet goed bij kunnen en dat wat we maken (of het nu gaat om een beeldhouwwerk, schilderij, theater, muziekstuk of dans) biedt andere, nieuwe, onvoorziene inzichten die ons dichter brengen bij onze waarden en pijnen. Deze inzichten bieden ruimte om doelgericht aan de slag te gaan en ondersteunen het acceptatieproces. Creatieve technieken dragen immers veel bij aan bewustwording en herstel waardoor de “impACT” ervan al snel duidelijk wordt.

Voor wie?

Deze workshop is gericht op particulieren die met nieuwe creatieve oefeningen hun ACT-vaardigheden willen opfrissen.

Enige voorkennis van ACT is noodzakelijk (bv. via de groepscursus ACT of via individuele therapie). De concepten in ACT worden in deze workshop niet uitgelegd.

Doel van deze workshop

Je krijgt een aanvulling van krachtige en diepwerkende oefeningen voor je ACT-technieken schatkist.

Werkwijze

We werken ervaringsgericht in deze workshop. De workshop wordt gegeven door 2 trainers zodat je maximaal kan bijleren.

Tijdsinvestering

De workshop loopt van 10u tot 17u. Overnachting ter plaatse is mogelijk.  Bekijk ook de modules ‘Jongeren en verfrissende technieken‘ (3 of 8 dagen) waarbij je op de locatie kan overnachten.

Data

6 juni 2018 van 19u00 tot 21u00

Locatie

JOC Mortsel

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie