Van opleiding ben ik psychologisch consulent en postgraduaat in de integratieve psychotherapie. Ik specialiseer me nu verder in ACT door middel van een verdiepingsstage in het kader van mijn master in de klinische psychologie.

Sinds 2015 maak ik als psychotherapeut deel uit van een groepspraktijk waar ik jongeren en volwassenen begeleid vanuit een integratief perspectief. ACT is voor mij de ontbrekende schakel die alle theorieën, methodieken en ervaring die ik meedraag in mijn rugzak aan elkaar vlecht en ervoor zorgt dat ik cliënten een holistische aanpak kan bieden die voor verschillende problematieken inzetbaar is, en voor zoveel mogelijk mensen als helpend ervaren wordt.

Voor mij is de meerwaarde van ACT het best te vatten aan de hand van de woorden van Maya Angelou: “We spenderen waardevolle uren in angst voor het onvermijdelijke. Het zou wijzer zijn als we deze tijd zouden gebruiken om van onze families te houden, onze vrienden te koesteren, en ons leven te leven.”

maak een afspraak

« terug naar team overzicht

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie