profielfoto

Marie De Mey

klinisch psycholoog i.o.

De voorbije 10 jaar werkte ik als leerkracht in de ziekenhuisschool op de afdeling kinder- en jeugdpsychatrie. Om mjin studie tot klinisch psycholoog af te ronden, loop ik momenteel stage aan de ACT Academie. Ik volgde eerst de verschillende ACT opleidingen. ACT heeft me op korte termijn geleerd om mijn energie meer richting te geven. Het heeft me geholpen om mij meer te concentreren op de dingen die ik waardevol acht in mijn leven in plaats van mijn energie te verliezen aan energievreters. Dit heeft me opnieuw innerlijke rust doen ervaren.

Ik vergezel jongeren en volwassenen op een stukje van hun levenspad. Zonder urenlange gesprekken, help ik je mee zoeken naar de wegwijzers van je leven die je momenteel misschien even niet kunt zien. We gaan samen heel concreet te werk waardoor de mist rondom je snel kan optrekken.

« terug naar team overzicht

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie