profielfoto

Lieve Smedts

stage master in de psychologie, co-trainer opleidingen

Als Handelsingenieur in beleidsinformatica bracht ik meer dan 20 jaar door in de wereld van sales en business development bij grote bedrijven.  Tijdens een uitdagende periode in mijn leven kreeg ik te maken met een burnout, wat me dwong om op de pauze knop te drukken en te reflecteren.

Ik ontdekte de kracht van mindfulness en ademwerk. Mijn weg leidde me naar een opleiding tot ademcoach, waar ik leerde dat ieder individu zijn of haar eigen persoonlijke onzekerheden en uniek verhaal heeft.   Via ademhalingsoefeningen en mindfulness leerde ik om deze onzekerheden te omarmen, dichter bij mezelf te komen en vond ik terug de ‘verdieping’  in mijn leven. Mijn weg kruiste Acceptance and Commitment Therapy (ACT), een aanpak die naadloos aansloot bij mijn ontdekkingen.    

Voor mij belichaamt ACT de perfecte harmonie tussen exacte wetenschap en menselijke verbinding, tussen stilstaan en doelgericht handelen, tussen het werken met de mind en een meer lichaamsgerichte aanpak, tussen het verstrekken van psycho-educatie en actief ervaren.  Dankzij ACT herontdekte ik mijn waarden en nam ik de beslissing een master in de psychologie te behalen. 

Inmiddels zit ik in het laatste jaar en doe ik mijn stage bij de ACT Academie. Afgelopen academiejaar volgde ik de basisopleiding en dit jaar assisteer ik bij de opleidingen en geef ik individuele therapie.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen aan jouw persoonlijke groei te werken.

« terug naar team overzicht

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie