profielfoto

Lieselotte Van Belle

psycholoog, specialisatie creatieve therapie


Ik heb mij gespecialiseerd in creatieve therapie omdat ik merkte dat verbale strategieën niet altijd het beste werken. Nu beschik ik ook over een mooie hoeveelheid creatieve tools (beeldend, drama, dans, stem) om samen met cliënten de dieperliggende lagen van zichzelf, waar woorden niet bij kunnen, te exploreren.

Ik voel me al enkele jaren aangesproken door mindfulness, las er veel over en pas dit toe in mijn dagdagelijks leven. Ik heb me ook gespecialiseerd in ACT en zo ontdekte ik al doende de mooie complementariteit tussen ACT, mindfulness en creatieve technieken. Een perfecte match die niet alleen leidde tot persoonlijke groei maar ook tot een erg boeiende manier van therapeutisch werken.


Bij de ACT Academie geef ik individuele therapie, de groepscursus ACT voor particulieren in Ranst en begeleid ik de workshops in 'ACT en creatieve technieken'.

« terug naar team overzicht

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie