profielfoto

Lena Divjak

laatstejaars studente Master Psychologie, co-trainer opleidingen

Enthousiast om eindelijk in de praktijk te staan! Op dit moment voltooi ik een verdiepende stage bij de ACT Academie ter afronding van een Masterdiploma in de Klinische Psychologie. Ik volgde hiervoor al de basisopleidingen ACT en Voedingspsychologie en verruim mijn kennis rond deze thema’s voortdurend. De focus op wat mensen belangrijk vinden in het leven en de oefening gerichte vorm van therapie spreken me enorm aan en ik zag het velen al positief raken, waaronder mijzelf.

Als – toekomstig – psychologe wil ik ondersteunen: zowel de hulpverleners rondom mij als mensen met problematieken in therapievorm. Stress, depressie en angst zijn onder andere drie grote problematieken die mijn interesse pieken en die vaak lijken samen te hangen, en waarbij ik graag mijn ACT vaardigheden wil beoefenen.
Daarbij ben ik vanaf mijn tienerjaren geïnteresseerd in eetpatronen, plantaardige voeding en hoe onze mentale toestand en het menselijk lichaam elkaar beïnvloeden. De basisopleiding voedingspsychologie bood al een enorme hoeveelheid aan informatie en sluit mooi aan bij dat werken aan het fysieke om het mentale te ondersteunen.

« terug naar team overzicht

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie