profielfoto

Kato Van Peel

bachelor in de psychologie i.o.

Tijdens mijn opleiding binnen de toegepaste psychologie maakte ik voor het eerst kennis met Acceptance and Commitment Therapy (ACT). ACT heeft me geleerd om meer te genieten van het hier en nu, en minder met mijn gedachten bij de toekomst te zitten of in het verleden te blijven hangen. Door stil te staan bij mijn waarden en er bewuster mee om te gaan, heb ik nu meer energie voor zaken die ik echt belangrijk vind. Nu ben ik eindejaarsstudente en doe ik mijn eindstage bij ACT Academie om mij verder te kunnen verdiepen in ACT. Ik heb de basisopleiding en 8-weken cursus ACT reeds gevolgd.

Ik ben ervan overtuigd dat ACT ook voor anderen veel kan betekenen. Zo vind ik het interessant dat ACT je laat stilstaan bij je sterktes, maar je ook bewust maakt van je hindernissen en wat daaraan gedaan kan worden om opnieuw een waardevol leven te leiden.  Binnen ACT Academie bied ik individuele consultaties aan tegen een gereduceerd tarief van €25. Verder ben ik co-trainer bij de 8-weken cursus ACT in Lier.

« terug naar team overzicht

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie