profielfoto

Hannelore Janssens

individuele therapie klinisch psychologe - oplossingsgericht cognitief systemisch psychotherapeut

Bijna 25 jaar geleden startte ik in het onderwijs als leerkracht en zorgcoördinator. Maar mijn honger naar levenslang bijleren is erg groot en ik volgde bijkomende opleidingen zoals:

  • een voortgezette opleiding ‘kinderpsychiatrie’

  • een master levenslooppsychologie

  • de opleiding voedings-, gezondheids-, levenswijzeconsulent

  • voedingspsychologie

  • oplossingsgerichte, cognitief systemische psychotherapie (4-jarige opleiding)


Ik pas dit graag allemaal toe in mijn eigen leven en ben graag in beweging. Ik sport regelmatig, geniet van de natuur en de buitenlucht en werk aan een evenwichtig voedings- en slaappatroon.

Ook de ACT-methodiek integreer ik sinds 2016 meer en meer in mijn eigen denken, voelen en doen. Zowel ACT als de oplossingsgerichte therapie waren eye-openers voor me.

Sinds een tiental jaar werk ik nu als klinisch psycholoog. Met cliënten werk ik oplossings- en krachtgericht en maak ik gebruik van ACT, voedingspsychologie, mindfulness en hartcoherentie.

Ik werk graag met mensen met angstklachten, stresshantering, burnout, bore-out, depressieve klachten, slaapmoeilijkheden, psychosomatische klachten, aanpassings- en verwerkingsmoeilijkheden, levensfaseproblematieken, laag zelfwaardegevoel en rond het optimaliseren van levensstijl.

maak een afspraak

« terug naar team overzicht

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie