profielfoto

Freya Uyttebroeck

bachelor in de toegepaste psychologie, stage master in de psychologie, co-trainer opleidingen

Ik heb reeds mijn diploma toegepaste psychologie behaald aan Thomas More Antwerpen. Momenteel werk ik mijn master opleiding Klinische Psychologie af bij de ACT Academie als stagiair. Ik volgde hiervoor al de basisopleidingen ACT en Voedingspsychologie en ik wil mijn kennis hieromtrent uitbreiden. Ik vind ACT interessant omdat het mensen richting geeft aan hun leven en motivatie om aan zichzelf te werken op hun eigen tempo. De ruimte die er genomen wordt tijdens mindfulness- en relaxatieoefeningen helpt om terug tot jezelf te komen.

Ik wil als toekomstige psychologe mensen bijstaan tijdens moeilijke periodes en zo goed mogelijk ondersteunen als therapeut. Er zijn erg veel problematieken (stress, depressie, persoonlijkheidsstoornissen,…) die mijn interesse prikkelen en waarop ik mijn ACT vaardigheden wil toepassen.

Bovendien hecht ik veel belang aan de connectie tussen lichaam en geest. Het is enorm boeiend om te zien wat voeding met de psyché kan doen en op welke manier dit optimaal op elkaar afgestemd kan worden. Ik heb hier dan ook veel over geleerd tijdens de basisopleiding voedingspsychologie.

maak een afspraak

« terug naar team overzicht

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie