profielfoto

Aafke Seebregts

master psychologie en ACT-therapeut, -trainer en -opleider

Nadat ik mijn studie Psychologie (Tilburg University, Nederland) had afgerond, ben ik als docent/lector Psychologie in het hoger onderwijs gaan werken. Ik genoot vooral van mijn taken als studentbegeleider, stagebegeleider en studieadviseur omdat ik op die manier meer betrokken was bij het coachen en de persoonlijke ontwikkeling van studenten.

Niet alleen aan coachen en begeleiden heb ik mijn hart verloren, maar ook aan ACT. Zo heb ik door ACT in mijn professionele leven de stap naar zelfstandig therapeut, trainer en opleider gemaakt. Ik begeleid individuen, geef groepstrainingen en workshops én lever cursussen op maat voor professionals. Het onderwijs en lesgeven hebben altijd een speciaal plekje in mijn hart gehouden. Zo kun je me tegenkomen bij het organiseren en geven van trainingen aan studenten, of bij het opleiden van (onderwijs)professionals.

Op persoonlijk vlak ervaar ik zelf de voordelen van ACT: ik kijk met meer mildheid naar mezelf en ik richt mijn tijd en energie op zaken die ik écht belangrijk vind. In mijn begeleiding zit mijn persoonlijke ervaring met ACT en wil ik heel graag anderen begeleiden naar een meer waarde(n)vol leven. ACT is in mijn ogen meer een manier van leven dan een therapie. Met veel enthousiasme deel ik mijn kennis en ervaring!

maak een afspraak

« terug naar team overzicht

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie