profielfoto

Aafke Seebregts

master psychologie en ACT-therapeut

hello@actbyaafke.com

Nadat ik mijn studie Psychologie (Tilburg University, Nederland) had afgerond, ben ik als docent/lector Psychologie in het hoger onderwijs gaan werken. Ik genoot vooral van mijn taken als studentbegeleider, stagebegeleider en studieadviseur omdat ik op die manier meer betrokken was bij het coachen en de persoonlijke ontwikkeling van studenten.


Niet alleen aan coachen en begeleiden heb ik mijn hart verloren, maar ook aan ACT. Zo heb ik door ACT in mijn professionele leven de stap naar zelfstandig therapeut gemaakt. Maar ook op persoonlijk vlak ervaar ik de voordelen van ACT: ik kijk met meer mildheid naar mezelf en ik richt mijn tijd en energie op zaken die ik écht belangrijk vind.


Inmiddels ben ik bij de ACT Academie gespecialiseerd in zowel individuele- als groepsbegeleiding. Door mijn ervaring met lesgeven verzorg ik ook graag onderdelen van de ACT-opleidingen. Je kunt me dus 1-op-1, in groepstrainingen of bij ACT opleidingen tegenkomen!


In mijn begeleiding zit mijn persoonlijke ervaring met ACT en wil ik heel graag anderen begeleiden naar een meer waarde(n)vol leven.

« terug naar team overzicht

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 37B
2520 Ranst
0468 34 54 92
info@act-academie.be