Jongeren en verfrissende technieken (3 dagen)

(herhaling in 2021-2022)

Datum(s): 20 mei, 21 mei en 22 mei 2019, van 10u00 tot 17u00

In deze driedaagse module leer je de eigenheid kennen van het werken met ACT bij jongeren en leer je verschillende verfrissende technieken kennen om flexibel met ACT aan de slag te gaan.

  1. ACT bij jongeren
  2. Vergroot je impACT met creatieve technieken
  3. De matrix, een nieuwe tool in ACT?

Aangezien het 3 aaneensluitende dagen kan je op de locatie (van de laatste 2 workshops) Hof Van Zevenbergen overnachten.

Voor wie?

Deze module is gericht op hulpverleners die eerder de 6-daagse ACT-basisopleiding hebben gevolgd of die reeds vergelijkbare kennis en ervaring hebben met ACT. Deze module is uiterst geschikt voor hulpverleners die met jongeren werken of interesse hebben in een nieuwe set van verfrissende technieken.

Doel van deze workshop

Na deze 3 dagen ken je de eigenheid van het werken met ACT bij jongeren en heb je verscheidene nieuwe technieken aangeleerd die goed aanspreken bij deze doelgroep.

Werkwijze

Deze module bestaat enerzijds uit een theoretisch gedeelte en anderzijds uit ervaringsgericht werk. Je neemt regelmatig het cliëntperspectief in om te ervaren hoe krachtig deze technieken en modellen kunnen zijn.

Tijdsinvestering

De module bestaat uit 3 workshopdagen die lopen van 10u tot 17u. Je kan op de locatie overnachten. Kijk ook naar de 8-daagse opleiding ‘Jongeren en verfrissende technieken’ (laatste editie).

Data

20 mei, 21 mei en 22 mei 2019, van 10u00 tot 17u00

Locatie

20 mei: Den Boomgaerd te Ranst

21-22 mei: Hof Van Zevenbergen te Ranst

Gerelateerde opleidingen

  • Slaapproblemen en depressie: deze workshop gaat door op de dag na de ‘ACT-matrix’ en verschaft een nieuwe insteek om psychische klachten te analyseren en te behandelen

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie