Kennismakingsworkshop ACT

Datum(s): 7 februari 2018 van 19u00 tot 21u00

Op woensdagavond 7 februari van 19u tot 21u nodigen we je uit te Mortsel om kennis te maken met Acceptance and Commitment Therapy.

In deze gratis kennismakingsworkshop, specifiek voor hulpverleners en potentiële doorverwijzers, stellen wij graag het ACT-model, de groepspraktijk en ons aanbod (waaronder de 8-weken cursus ACT) aan je voor. Deelname is kosteloos maar inschrijven is noodzakelijk via onze website.

Je ontvangt van ons een uitnodiging om deel te nemen aan deze workshop. Heb je geen uitnodiging ontvangen en wil je toch graag deelnemen? Neem dan even contact met ons op!

Waarom deze workshop?

Uit onze ervaring weten we dat Acceptance and Commitment Therapy (ACT) een verschil kan maken in het leven van mensen. Door middel van deze workshop willen we je graag laten zien wat ACT voor jou als doorverwijzer en voor je cliënten zou kunnen betekenen. We geven uitleg over het ACT-model en ons aanbod (waaronder de 8-weken cursus ACT). Verder stellen we de groepspraktijk aan je voor.

Ons aanbod

Het gehele aanbod steunt op wetenschappelijk onderbouwde technieken uit de gedragstherapie en geeft je concrete handvatten. De volgende doelen stellen we voorop:

  • Je leert bewuster leven, meer in contact te komen met jezelf en je omgeving, wat zorgt voor meer genieten.
  • Je leert hoe je minder verstrikt kan raken in onwerkbare gedachten en hoe je minder kan piekeren.
  • Je leert omgaan met, en minder te lijden onder emoties zoals angst, verdriet, kwaadheid en schuldgevoelens.
  • Je ervaart dat jijzelf je leven in handen hebt i.p.v. dat moeilijke gevoelens, storende gedachten en verwachtingen van anderen je leven leiden.

Dit doen we zowel binnen individuele begeleiding als in groepsverband aan de hand van een 8-weken cursus ACT voor particulieren.

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie