2-daagse rond de therapeutische relatie

Datum(s): 19 okt en 20 nov 2017, van 10u00 tot 17u00

Deze ervaringsgerichte tweedaagse is gericht op het leren kennen van de aard van je werkrelatie met je cliënt wanneer je werkt met mindfulness, compassie, ACT of andere derde generatie gedragstherapieën.

Deze werkrelatie is zowel heel directief, confronterend als enorm warm en zacht; zelf zijn wij steeds onder de indruk van Robyn Walser die deze grondhouding op een schitterende manier belichaamt. Geen geitenwollensokken, noch een eindeloos gegraaf of ‘blabla’ maar naar de kern gaan op een respectvolle manier.

Voor wie?

Deze tweedaagse is gericht op hulpverleners die enige kennis hebben van mindfulness, compassie en/of ACT.

Doel

In deze tweedaagse maak je zelf het proces door als cliënt. Zo’n diepgaande ervaring is nodig om deze grondhouding te leren kennen en stelt je in staat om nadien dat zelfde niveau van werken op te zoeken met je cliënt.

Enkele onderwerpen die aan bod komen:

  • verdere verdieping in de kernprocessen
  • therapeutische relatie, compassie, appreciatie
  • belang van vertragen in een sessie
  • verbeteren van je klinische vaardigheden door inoefenen van de technieken- kijken naar je eigen proces en hoe dit je manier van therapie doen beïnvloedt.

Werkwijze

Tijdens deze tweedaagse wordt gewerkt met persoonlijk materiaal uit je eigen leven. Deze tweedaagse wordt gegeven door twee trainers zodat er kennis kan gemaakt worden met verschillende stijlen. Er wordt geen theoretische kennis aangeboden. Het is leren via de ervaring.

Data

19 okt en 20 nov 2017, van 10u00 tot 17u00

Locatie

Hof Zevenbergen
Kasteeldreef 22
2520 Ranst
meer info en plannetje »

Overnachting

Indien je dit samen volgt met de tweedaagse workshop rond compassie, die aansluitend doorgaat 20 oktober en 21 november, dan kan je kiezen voor overnachting op 19 oktober, of twee overnachtingen op 19 oktober en 20 november. Let wel: kies bij slechts één van de twee workshops de overnachting om dubbele betaling te vermijden!

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie