Accreditaties & erkenningen

KMO portefeuille

Bijna al onze opleidingen komen in aanmerking voor betaling via KMO-portefeuille; daarmee subsidieert de overheid je inschrijvingsgeld tot 30%! Lees er meer over op de pagina KMO portefeuille.

Accreditatie

Accreditatie voor de opleidingen voedingspsychologie en ACT werd aangevraagd bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen). Op verzoek en bij voldoende belangstelling kan accreditatie voor andere beroepsverenigingen worden aangevraagd; neem hiervoor contact met ons op.

Vlaams opleidingsverlof & betaald educatief verlof

Ben je werknemer in de privé sector, contractueel werknemer bij een autonoom overheidsbedrijf, ATP-er bij een vrije onderwijs instelling? Dan kun je onder bepaalde voorwaarden voor erkende opleidingen het recht hebben op Vlaams opleidingsverlof (Vlaanderen) of Betaald Educatief Verlof (Brussel). Je kunt dan afwezig zijn op het werk om de opleiding te volgen met behoud van loon. Kijk of je in aanmerking komt als werknemer: VOV of BEV.

Nog vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92
info@act-academie.be