Accreditaties & erkenningen

KMO portefeuille

Bijna al onze opleidingen komen in aanmerking voor betaling via KMO-portefeuille; daarmee subsidieert de overheid je inschrijvingsgeld (uitgezonderd het BTW-gedeelte) tot 30%! Lees er meer over op de pagina KMO portefeuille.

Vlaams opleidingsverlof & betaald educatief verlof

Ben je werknemer in de privé sector, contractueel werknemer bij een autonoom overheidsbedrijf, ATP-er bij een vrije onderwijs instelling? Dan kun je onder bepaalde voorwaarden voor erkende opleidingen van 32 uur of meer recht hebben op Vlaams opleidingsverlof (Vlaanderen) of Betaald Educatief Verlof (Brussel). Je kunt dan afwezig zijn op het werk om de opleiding te volgen met behoud van loon. Kijk of je in aanmerking komt als werknemer: VOV of BEV.

VOV is goedgekeurd voor al onze opleidingen die ervoor in aanmerking komen (d.w.z. 32 uur of meer).

Accreditatie BVP en VVGT

Onze basisopleidingen ACT zijn geaccrediteerd door de BVP (Belgische Vereniging voor Psychotherapie) en de VVGT (Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie).

Na afloop van de opleiding ontvang je van ons een aanwezigheidsattest indien je minstens 90% van de tijd live (online of op locatie) aanwezig was. Het achteraf bekijken van gemaakte video opnames kan niet meegeteld worden als aanwezigheid. Gemiste opleidingsdagen kunnen (mits betaling van een bijdrage in de kosten) in een volgende reeks (die niet volzet is) ingehaald worden. Vraag aan je vereniging meer info hoe deze accreditatie in orde te brengen.

Bekijk hier de accreditatiepunten voor de BVP.

Deurmat

Over ACT Academie

ACT Academie biedt (kortdurende en langere) opleidingen, cursussen, workshops en individuele therapie gebaseerd op derde generatie gedragstherapie en voedingspsychologie voor professionals, particulieren en bedrijven

Contact

ACT Academie BVBA
Massenhovensesteenweg 95
2520 Ranst
0468 34 54 92 (bereikbaar op ma. en vrijd. 10:30-15:00)
info@act-academie.be

ACT Academie
Centrum voor Voedingspsychologie